Diensten - Wesselings
Wesselings Hoveniersbedrijf geeft meerwaarde aan uw tuin: wij helpen u met tuinarchitectuur, tuinaanleg en/of tuinonderhoud.
1561
page-template-default,page,page-id-1561,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Diensten

Tuinarchitectuur

 

Gaat u verhuizen of bent u op zoek naar iets nieuws? Wilt u een steiger, schutting of een renovatie? Wij vinden het belangrijk dat uw wensen zorgvuldig naar uw smaak en budget worden gerealiseerd. U heeft zich vast al georiënteerd of zelfs een schets gemaakt. Goede architectuur geeft immers de basis voor een tuin waar u jarenlang plezier aan heeft. Daarom nemen wij de tijd om uw plannen uitvoerig te bespreken en in kaart te brengen. Wij adviseren u daarbij graag over zaken als ontwerp, bestrating, materiaalkeuze, beplanting, onderhoud en veel meer.

Tuinen sept 2013 079
sunbrella-lounge-bank-kussens

Tuinaanleg

 

Met een doordachte aanleg, met zorg uitgekozen groen en bestrating, verrassende zithoekjes, bloemborders of beelden, wordt de tuin het visitekaartje van u of uw bedrijf. Aan de hand van uw persoonlijke wensen en stijl wordt de aanleg uitgevoerd, zodat u straks onbezorgd kan ontspannen en genieten van uw nieuwe tuin. Het hoeft niet altijd te gaan om een compleet aan te leggen tuin. Een kleine verandering kan al heel veel effect hebben en wordt vanzelfsprekend met dezelfde aandacht en kwaliteit uitgevoerd. Omdat het aanbod van materialen en mogelijkheden de laatste jaren zo sterk is uitgebreid, wordt het kiezen steeds moeilijker. Wij begeleiden u graag naar het gewenste resultaat.

Tuinonderhoud

 

Als u uw tuin in perfecte staat wilt houden, is natuurlijk ook onderhoud nodig. Voor snoeien, uitdunnen, bemesten, onkruidbestrijding, maaien e.d. kunt u altijd een afspraak met ons maken. Wilt u de verzorging van uw tuin uit handen geven, dan is een voordelig onderhoudscontract aan te bevelen. Zo is er bijvoorbeeld een onderhoudscontract, waarbij we 3x per jaar bij u komen. In januari/februari snoeien we de tuin, in de zomer komen we coniferen, haag en vaste planten verzorgen en in het najaar wordt het grondwerk verricht, o.a. het plaggen, spitten en bemesten. Naast diverse onderhoudscontracten voor particulieren, bieden we ook onderhoudscontracten aan, die speciaal gericht zijn op bedrijven. Bijvoorbeeld voor het maaien van gazons en het verzorgen van beplanting in parken en plantsoenen, vijvers, sportvelden en graf.

terras