Wesselings Hoveniersbedrijf te Uithoorn - Inspiratie voor uw tuin
1575
page-template-default,page,page-id-1575,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Inspiratie

Lounge tuin

 

De naam zegt het al, dit is een tuin om bij te relaxen. Het accent ligt hierbij vooral op het lounge gedeelte. Zodra u de tuin betreedt moet u het gevoel krijgen dat u hier helemaal tot rust kan komen. Deze sfeer wordt gecreëerd door veel ruimte en eenheid in de tuin aan te brengen. Qua meubilair moet u dan denken aan een loungeset die qua uitstraling en kleur past bij het karakter van de tuin. Zoals ook de verlichting een bijpassend aandeel moet hebben in de tuin, zodat u niet alleen overdag, maar zeker ook ‘s avonds kunt genieten van uw lounge tuin.

loungeterras
101-foto3

Moderne tuin

 

Een moderne tuin wordt vaak gekenmerkt door de strakke vormgeving. Net als bij een lounge tuin wordt er gezocht naar eenheid in kleur en materiaal. Wesselings Hoveniersbedrijf creëert deze eenheid door een strakke lijnvorming aan te houden. Dit kan worden gerealiseerd door bij de aanleg van bestrating bijvoorbeeld grote tegels te gebruiken. Verder kunt u denken aan een pergola van staal of hout om u wat privacy te geven zonder dat het u een beklemmend gevoel geeft. Wesselings Hoveniersbedrijf B.V. vindt het belangrijk dat uw moderne tuin een unieke uitstraling krijgt met traditionele tuinonderdelen.

Watertuin

 

Altijd al een tuin willen hebben waar het element water centraal staat? Dan is een watertuin wellicht de keuze die bij u past. De mogelijkheden bij een watertuin zijn tegenwoordig eindeloos. Uiteraard kan een traditionele vijver worden aangelegd. Maar denkt u ook eens aan fonteinen of waterornamenten. Dit zijn tegenwoordig veel toegepaste tuinelementen. Door het gebruik van water krijgt uw tuin een levendig karakter.

watertuin